Spring til indhold

Jul i Skallen

"Jul i Skallen 2022" Billetsalget starter 1. december

JUL I SKALLEN: NU ÅBNER BILLETSALGET

Frivilligcenter og Selvhjælp Svendborg inviterer til det traditionsrige juleaftens arrangement “Jul i Skallen”. 

Frivilligcenter og Selvhjælp Svendborg inviterer til det traditionsrige juleaftens arrangementet “Jul i Skallen”. 

Det er en juleaften med julemiddag, risalamande, mandelgaver, juletræ, julesange, julegaver til børnene, juleknas og ægte julestemning.

“Mange er i år trængte af høj inflation og energikrise, og vi og vores frivillige vil gerne give børn og voksne en mulighed for at holde en varm, traditionel jul med alt, hvad der hører til,” fortæller Niffe Ilazi, Frivilligcenter og Selvhjælp Svendborg.

Her mødes vi på tværs af Svendborg

Er familieforholdene komplicerede, så er Jul i Skallen også en god mulighed for at holde en hyggelig jul sammen med andre. 

“Det, der kendetegner Jul i Skallen, er, at her er alle velkomne, og der er tradition for at store og små, enlige, børn, unge, voksne og ældre mødes til Jul i Skallen,” slutter Niffe.

Båret af lokale frivillige og donationer

Vores frivillige kokke og bordværter  sørger for julestemningen, alle lækkerierne og alt det praktiske.

Hele arrangementet er løftet af frivillige hænder, og aftenen kan ikke afvikles uden de frivilliges indsats og hjælp fra varme donationer fra virksomheder og private i Svendborg. 

Skynd dig at få en plads

Vi åbner for billetsalget torsdag den 1. december. Det er gratis for børn, og voksne betaler 50 kr. Bemærk, der er et begrænset antal billetter, og at vi i år både sælger billetter pr mobilepay og i Frivillighuset på Havnegade.

Har du spørgsmål, så kontakt Niffe på tlf. 9360 7608 eller mail niffe@kontaktmellemmennesker.dk

Jul i Skallen

På vores website bruges cookies til at huske dine indstillinger, statistik og personalisering af indhold. Ved fortsat brug af websiden godkender du brugen af cookies  Læs mere