Spring til indhold

Aktuelle selvhjælpsgrupper

Samtalecafé

et åbent tilbud, hvor deltagerne støtter hinanden i de udfordringer de står med. Der er altid en tovholder, der har planlagt dagens mødeforløb, og som sørger for, at alle kommer til orde. Nogle gange er der aftalt et tema, fra sidst, hvis der er et fælles emne, andre gange er det “traditionel” selvhjælp, med runder, siden sidst og fremadrettet.

Onsdag i ulige uger kl. 14.30-16.00, tilmelding til Mette på 4240 5295 eller mette@kontaktmellemmennesker.dk, gratis deltagelse.

Sorggruppe

Vi starter løbende sorggrupper med det fælles, at alle har mistet en nærtstående. Vi ved, at mange har nemmere ved at dele deres tanker og følelser med andre, der selv har mistet. Det kan give håb og tro på, at det er muligt at få det godt igen og derfor påvirker deltagelse i en sorggruppe din trivsel positivt.

Samtalerne i sorggruppen formes af deltagernes behov og faciliteres af en frivillig med viden om sorgreaktioner.

Tilmelding til Lis, på 4274 5710 som formidler kontakten til de frivillige, gratis deltagelse

Netværk for unge med angst:

en lille gruppe for unge under 18 år der har, eller har haft, angst. Der er spil og hygge og et trygt rum, hvor vi lader dagen bestemme, hvor dybt vi taler. Det vigtigste er fællesskabet med ligesindede, hvor de unge ikke behøver forklare sig, da alle har været i samme situation.

Onsdag i ulige uger kl. 17-19 i kælderen. Tilmelding til Mette på tlf. 4240 5295, mail mette@kontaktmellemmennesker.dk eller henvendelse i Havnegade 3. Gratis deltagelse

Skriveværksted:

starter 27. september. Meld dig gerne til, gruppen er åben, så du behøver ikke at have været med fra starten. Andrea og Lis byder indenfor til værksted, hvor vi prøver at skrive os igennem specifikke hændelser i livet og sammen se på dem. Du bestemmer selv om du vil læse op eller holde det for dig selv. Forskellige metoder præsenteres. Gratis deltagelse

Netværk for senfølger efter covid:

2 tovholdere, som begge har senfølger inviterer til gåtur og snak v. Christiansminde. John tager imod tilmeldinger, men ellers er gruppen åben, så man kan komme når lysten og kræfterne er der. Mødested v. Det Gl. Ishus i Christiansminde. Hver onsdag.

Ring til John 2061 4020 hvis du vil vide mere, eller duk op kl. 11-12

Netværk for senfølger efter hjernerystelse:

der er oprettet venteliste til deltagere, tirsdage i lige uger kl. 15.30-17. Der bliver mulighed for samsynøvelser i naturen med en neurooptometrist, men eller en traditionel samtalegruppe. Tovholderen sørger for, at alle kommer til orde. Ring til Lis

Selvhjælpsgruppe i naturen:

For kvinder, der har PTSD, ophold i naturen (v. Naturskolen). Naturen har i sig selv en beroligende og helende virkning, og med forskellige aktiviteter og øvelser kan denne effekt forstærkes. Vi bevæger os en del rundt i skoven, hvorfor almindelig god fysik og varmt tøj/fodtøj er nødvendigt. Forløbet starter og slutter med individuelle samtaler. Torsdage kl. 13-15. 10 gange. Gratis deltagelse. Tilmelding og for-samtale kontakt Lis Vestergaard på 2553 4388.

Har du en god idé til en nye gruppe?

Vi hører meget gerne fra dig, hvis du har en ide til en gruppe, som vi ikke allerede har. Det kan være en gruppe, du selv vil deltage i, men det kan også være en gruppe, som du har lyst til at være tovholder for.

Ring for en afklarende samtale:
Kontakt Lis Thejls på tlf. 4274 5710 eller
selvhjaelp@kontaktmellemmennesker.dk

Selvhjælp og Netværk
Kontakt

Mette Højmark på 4240 5295 eller
mette@kontaktmellemmennesker.dk

Lis Thejls på tlf. 4274 5710 eller
selvhjaelp@kontaktmellemmennesker.dk

På vores website bruges cookies til at huske dine indstillinger, statistik og personalisering af indhold. Ved fortsat brug af websiden godkender du brugen af cookies  Læs mere