Spring til indhold

Ny gruppe starter i efteråret!

Ny gruppe starter i efteråret!D. 27. september starter vi et skriveværksted i Frivillighuset. Hver anden tirsdag, lige uger, mødes vi kl. 16-17.30, og prøver forskellige måder at skrive på. Hvis du har noget, du går og tumler med, eller bekymrer dig over, kan det måske hjælpe at skrive om det. Du bliver præsenteret for forskellige øvelser og metoder, og du bestemmer selv, om du vil læse op for gruppen. Måske kan der komme gode input? Nogle gange, når det svære bliver skrevet ned, får det mindre magt over dig? Vi kan aftale et tema fra gang til gang, eller du kan skrive frit.

Hvis du vil prøve noget nyt, og er klar til at møde lidt nye mennesker, så prøv Skriveværkstedet. Gratis, men du skal melde dig til.

Ring eller skriv til Lis i Selvhjælp på 4274 5710

På vores website bruges cookies til at huske dine indstillinger, statistik og personalisering af indhold. Ved fortsat brug af websiden godkender du brugen af cookies  Læs mere