11 nationaliteter under samme tag

11 nationaliteter under samme tag

Frivillige med tilknytning til Frivilligcenter Sydfyn/Kontakt mellem
Mennesker sammen med de 50 gæster fra Kvindehuset i Århus, som var
på besøg i Svendborg.

Snakken gik lystigt, på mange sprog, da Cafeen hos Narges, der har til huse i Frivilligcenter Sydfyn/Kontakt Mellem Mennesker i Havnegade i Svendborg, forleden havde besøg af ca. 50 kvinder fra Kvindehuset i Århus. Ikke færre end 11 nationaliteter var repræsenteret ved mødet, som var en genvisit.

For et års tid siden besøgte en gruppe kvinder fra Frivilligcenter Sydfyn/Kontakt Mellem Mennesker nemlig kvinderne i Århus, og resultatet af dette besøg var, at der blev skabt kontakt og netværk mellem kvinder med samme etnisk baggrund, men med bopæl forskellige steder i landet.

- Det var en succes, og derfor inviterede vi Kvindehuset til Svendborg, fortæller Narges Samimi, og nu vil hun, og repræsentanter fra Kvindehuset i Århus arbejde på at arrangere en weekend-lejr for de to grupper kvinder fra henholdsvis Fyn og Jylland, så netværk og venskab yderligere kan styrkes.

11 nationaliteter under samme tag

Blev serveret mad fra otte forskellige lande, som frivillige havde lavet
til gæsterne.

De frivillige og brugere af cafeen havde lavet mad til besøget fra Århus, og det var et alsidigt udbud af retter fra otte forskellige lande, der blev serveret og nydt mens snakken gik.

- Uden den frivillige indsats er det ikke muligt at lave sådan et arrangement, så jeg er dybt taknemlig over den opbakning fra frivillige, som vi altid møder, fortæller Narges Samimi.

Inden gæsterne fra Århus kørte hjem, var der tid til besøg og rundvisning på Forsorgsmuseet i Svendborg.

Ugeavisen Svendborg, 03.07.18
11 nationaliteter under samme tag