Svendborg kommune har nu åbnet Demenskontakten og søger frivillige til forskellige aktiviteter.

Svendborg kommune har nu åbnet Demenskontakten og søger frivillige til forskellige aktiviteter. DEMENSKONTAKTEN er et Rådgivnings- og kontaktcenter for borgere i Ærø- og Svendborg Kommune. Demenskontakten tilbyder udover rådgivning om demens en bred vifte af aktivitets- og samværstilbud til borgere med demens og deres pårørende – sammen og/eller hver for sig.

I Demenskontakten arbejder vi ud fra værdierne Tryghed – Glæde – Ligeværd og Fællesskab, og vi lægger stor vægt på stor brugerindflydelse i forhold til de forskellige aktiviteter og arrangementer.

Har du lyst til et frivilligt arbejde? Har du lyst til at gøre en forskel for mennesker med en demenssygdom i let til moderat grad eller for pårørende til demente i alle faser, så er du meget VELKOMMEN hos os.

Vi søger med lys og lygte efter en frivillig, der kunne være interesseret i at lede et kor for mennesker med demens i let fase og for pårørende et par timer/uge. Vi søger også andre frivillige, der kunne tænke sig at være tovholder, igangsætter eller medvært i vores andre aktiviteter. Ønsker du at vide mere kontakt da demenskonsulent Karoline Raundahl på telefon 29 65 70 23.

Som frivillig hos os vil du få mange gode oplevelser og styrket viden, og vi tilbyder naturligvis undervisning i demens.

Kontakt os MEGET gerne for yderligere snak.

Med venlig hilsen
Mette Kjeldsen, Lone Milling og Karoline Raundahl
Demenskontakten