Søges !!! Person med Gåpåmod søges til nystartet PTSD Forening.

Da det er en nystartet forening, skal du gerne have viljen og styrken med dig.
Du skal regne med der vil komme en del opgaver samt arbejde, da foreningen er ny.

Du skal Gerne have kendskab til Foreningslivet (ikke et must).

Foreningen har til formål at skabe kontakt mellem kommuner, regioner, Folketinget, Sundhedsvæsnet og medicinalindustrien.

Der skal gøres mere for at oplyse systemet om hvad det vil sige at have PTSD og hvad man som kommune og eller region / Sundhedsvæsenet kan stille op og eller gøre for at afhjælpe Borgere med Diagnosen PTSD.

Der skal organiseres mødesteder rundt om i landet, hvor vi kan samles, holde møder, samtaler osv. Vi får søgt en mentor til foreningen, så der altid er nogle uden PTSD, der vil stå for grupperne.

Der vil med tiden blive fundet et hus med tilhørende lokaler til foreningen.

Der skal laves Udflugter og arrangementer for brugerne af foreningen.

Der er i foreningen hjerterum til alle medlemmer, både dem uden penge og så for dem som gerne vil være betalende medlemmer.

Vi vil få kigget på om det kan lade sig gøre, at vi kan få arrangeret et Fristed i en skov, måske i Sverige, så man kan få et afbræk fra Hverdagen.

Der skal bruges en masse arbejde på at få søgt om donationer og legater, at kunne hjælpe foreningen til eks. Brochure om PTSD, til udflugter / Arrangementer, advokater, sammenkomster osv, og måske at man vil kunne afhjælpe med udgifter til medicin og eller hjælp til Behandling. Der skal søges til transport til udgifter i foreningen, foredrag og andre ting.

Jeg håber du sidder lige nu og tænker “Yes, det er Lige mig det her´´, så giv mig endelig et kald på: 30287845, eller send mig en mail på: tommas_laursen@live.dk

Jeg håber I vil lade jer høre fra jer.

På Forhånd Mange Tak
Tommas Laursen.