Projekt Frivillig

 pflogo-1b

Projekt Frivillig for unge

unge_til_lokale_hjemmesider_1Om projekt Frivillig

Projekt Frivillig blev skabt for at give unge lyst til at kaste sig ud i frivillige aktiviteter.

Projekt Frivillig var frem til lukningen 1. januar 2018 et tværministerielt landsdækkende initiativ, hvis formål var at engagere elever på landets kompetencegivende ungdomsuddannelser som frivillige i foreninger og organisationer.

Projekt Frivillig havde frem til 2018 en fast bevilling på Finansloven. Bevillingen bortfaldt dog pr 1. januar 2018, og Projekt Frivillig eksisterer derfor ikke længere. Frem til lukningen var Projekt Frivillig et tværministerielt samarbejde mellem Børne- og Socialministeriet, Kulturministeriet og Undervisningsministeriet.

Projekt Frivillig har ikke længere regionale konsulenter eller et landssekretariat. Du kan kontakte pf@frivillighed.dk, hvis du har spørgsmål til frivilligbeviset. Her vil en medarbejder fra Center for Frivilligt Socialt Arbejde (det nationale videns- og kompetencecenter for frivilligt arbejde) svare dig.

Du kan stadig udskrive gyldige frivilligbeviser.

Se mere: www.projektfrivillig.dk  – www.facebook.com/ProjektFrivillig

Projekt Frivillig for foreninger

sms3De tre ministerier bag Projekt Frivillig har udarbejdet et Frivilligbevis, som I kan give til de elever, der har været frivilligt aktive i jeres forening. Eleverne kan udskrive Frivilligbeviset som dokumentation for deres indsats, hvis de har været frivillige i minimum 20 timer under deres ungdomsuddannelse.

Se mere: www.projektfrivillig.dk  – www.facebook.com/ProjektFrivillig

 logobund2014