Nu har vi altså jul igen – det la´r sig ikke skjule

Pressemeddelelse dec. 2010

Nu har vi altså jul igen – det la´r sig ikke skjule: Ikke 7, ikke 9, men for 13. gang arrangerer Kontakt mellem Mennesker juleaftenfest, i år i Skallen på Møllergade.

Juleaften i Skallen er for alle, der har lyst til at være sammen med andre på denne højtidsaften og deltage i de traditionelle danske juleaktiviteter: Spisning, sang, dans om juletræ og gaver til de søde børn, og det er jo alle børn!

Festen kan holdes fordi flere forretninger og virksomheder sponsorerer arrangementet ved at donere mad, gaver og pynt, inklusiv juletræet, og frivillige hjælper donerer deres tid og glæde. Måske det vigtigste ved arrangementet er netop denne juleånd, der byder velkommen og samler selskabet. Alle skal her – på forhånd – have en dybfølt tak for indsatsen!

Vi har brug for endnu 10 frivillige hjælpere d. 23., 24. eller 25. december!

Billetter til Juleaften i Skallen kan købes fra nu af hos Kontakt mellem Mennesker på Toldbodvej 5. Pris pr. person 25 kr. Børn under 4 år kommer med gratis, men det er nødvendigt at meddele os, hvor mange under 4 år der kommer, så der er en gave til alle!

Kontakt mellem Mennesker er åben mandag – torsdag 10-16.