Politiker i praktik – en god mulighed for de lokale frivillig sociale foreninger til at vise deres foreninger frem overfor de lokale politikere.

I uge 39, ugen op til Frivillig Fredag (den 28. september 2018), får en række lokale frivillige sociale foreninger en politiker i praktik. Med praktikken får foreningerne mulighed for at vise hvilken betydning deres frivillige arbejde har, og politikerne får chancen for at få et indblik i det store arbejde foreningerne i Svendborg Kommune udfører.

Det er Frivilligcenter Sydfyn, Kontakt mellem Mennesker der har inviteret ind til Politiker i praktik, og vi glæder os over den store opbakning såvel foreninger som politikere har givet ideen.

Frivillig Fredag er Danmarks nationale frivillighedsdag, og en unik anledning til at sætte frivillighed på den kommunale dagsorden, og komme i dialog med borgerne om at skabe et endnu bedre lokalsamfund. Dagen blev afholdt første gang i 2011, og falder på den sidste fredag i september, i år er det fredag den 28. september. Lørdag den 29. September afholder Frivilligcenter Sydfyn, Kontakt mellem Mennesker det årlige frivillig
sociale foreningsmarked på Torvet fra kl. 10-14. Her vil et par af foreningerne have deres politiker med i praktik. Kom og mød de frivillige sociale foreninger på en spændende dag hvor 33 foreninger og to politikere står klar til at møde borgerne i Svendborg.

Artikel i Ugeavisen

Artikel i Avisen.dk