Nedenstående datoer er nogle af de kommende aktiviteter Frivilligcenter Sydfyn, Kontakt mellem Mennesker allerede nu vil annoncere for det kommende halvår.

 • Servicelovens §18 midler – ansøgningsskemaet er tilgængeligt fra medio uge 32, hvor det vil være muligt at søge Svendborg Kommunes 3 puljer til frivilligt socialt arbejde for 2019. Puljerne bliver slået op på kommunens hjemmeside, hvorfra puljerne skal søges elektronisk. På hjemmesiden kan man desuden læse mere om kriterier mv. for de 3 puljer.
 • Informationsmøde og vejledning vedr. servicelovens §18 midler onsdag d. 5. september Kl.14-17 i Frivillighuset, Havnegade 3.
  Bodil Kristensen – Svendborg kommunes Brobygger på det frivillige sociale område starter mødet med et oplæg om de øvrige puljer og legater der findes i Svendborg kommune. Herefter vil der være tilbud om individuel hjælp til foreninger der ønsker at søge §18 midler. Det er en god ide at booke tid til hjælp, dette kan gøres ved at sende en mail til info@kontaktmellemmennesker.dk.
 • Frivillighusets brugerråd afholder loppemarked i hele Frivillighuset lørdag d. 8. september kl. 10-14
 • Få en politiker i praktik – en god mulighed for at vise jeres forening frem i uge 39. Se mere om rammerne for og inspiration til politikerpraktikken her. Deadline for tilmelding er 1. august på mail til sjp@kontaktmellemmennesker.dk
 • Foreningsmarked lørdag d. 29. september kl. 10-14 på torvet – hvor vi håber at se rigtig mange foreninger og borgere! I år står vi på torvet side om side med Cittaslow der har arrangement samme dag.
 • Åbent hus – mød dit frivilligcenter, onsdag d. 7. november kl. 16.30-18
 • Frivilligcenterets kurser i efterårets for lokale frivillige sociale foreninger og frivillige Vi gør opmærksom på at der er meget få pladser tilbage på begge kurser, og at vi først registrerer og besvarer jeres tilmelding når vi er tilbage igen 1. august. Tilmelding til kurset kan ske til info@kontaktmellemmennesker.dkKursus ”Få fat i flere frivillige” – grundkursus i rekruttering tirsdag d. 4. september kl. 10-16.
  Kursus ”Vejen til guldet” – grundkursus i fundraising tirsdag d. 23. oktober kl. 9-15.