Mand og mand imellem

Den 6. juni kl. 16-19 åbner “Mand og mand imellem” i Havnegade 3. Omdrejningspunktet er en café, hvor du kan møde andre svendborgensiske mænd – og i fællesskab iværksætte aktiviteter og udveksle erfaringer.

Alle mænd er velkomne – tilmelding er ikke nødvendigt. “Mand og mand imellem” er et eksperimenterende frirum – hvor du selv er med til at bestemme indhold og retning. Du er også velkommen til blot at komme, “hænge ud” og møde nye mennesker. Caféen får hver gang et uformelt oplæg af en mandlig inspirator indenfor f.eks. foreningslivet, håndværksfaget eller en mand som har ydet en ekstraordinær indsats eller har en spændende livshistorie. Inspirationen kan måske bruges til igangsættelse af nye fælles aktiviteter. Ligeledes vil det være muligt at stifte bekendtskab med “Ugens forening”.

Projekterne og aktiviteterne i “Mand og mand imellem” udspringer af de fremmødtes egne ideer, interesser og lyster f.eks. fælles sejlads, friluftsliv, brydning, smedearbejde, madlavning, reparationer, fodbold, gulvkamp, musik, fotografi, kunst, samtalegrupper, skovfældning, tømmerflådebygning, veteranbiler, kortspil o.s.v. – kun fantasien sætter grænser for iværksættelse af aktiviteter.

“Mand og mand imellem” søsættes i et samarbejde mellem Medborgercaféen og Kontakt Mellem Mennesker – Sydfyns Frivilligcenter. “Mand og mand imellem” er en non-profit aktivitet og støttes blandt andet af Kulturministeriet. Hør mere på tlf. 62 20 11 30 eller læs (med tiden når I mænd er kommet godt i gang) mere på www.kontaktmellemmennesker.dk.

“Mand og mand imellem” åbner første gang: 6. juni kl. 16-19. Der er kaffe/te på kanden. Alle mænd er velkomne. Kom med ideer til fælles fremtidige aktiviteter eller bliv inspireret af initiativtagerne John, Michael og Lars. Ugens forening: Tandemklubben

Derefter:

13. Juni kl. 16-19
Kaffe/te på kanden. Inspirator: Carsten Lindholm. Ugens forening: Gå-dig-glad

20. juni kl. 16-19
Kaffe/te på kanden. Inspirator: Troense Kajakklub. Ugens forening: Omhuklip

27. juni kl. 16-19
Kaffe/te på kanden. Inspirator: Axel Bang, professionel musiker/kunstner/klovn. Ugens forening: Hjælpende hænder.

Juli: Sommerferielukket

8. august kl. 16-19
Kaffe/te på kanden. Inspirator: opstart af Reperationscafé. If it is broken – fix it! Ugens forening: Cykeltutten.