Julehjælp

Sct. Nicolai kirke

Hvem kan søge julehjælp
Alle kan søge. Sct. Nicolai kirke uddeler julehjælp i form af rekvisitioner til Føtex på indkøb af mad med forventet uddeling i uge 50.

Sådan søger du
Ønsker du at søge om julehjælp, skal du udfylde et skema og aflevere det på kirkekontoret senest d. 1. december Skemaet kan hentes her.

Mødrehjælpen

Hvem kan søge julehjælp?
Mødrehjælpen uddeler igen i år julehjælp til børnefamilier, der har det svært. Hjælpen er økonomisk, og der kan søges om 500 kr. pr. barn i familien.

  • Du skal have børn under 18 år
  • Du kan søge om julehjælp til maks. tre børn i familien
  • Børnene skal være hjemmeboende - eller du skal have en fast samværsaftale
  • Ansøgningen er åben for både par og enlige forældre

Sådan søger du
Ansøgning foregår online via digitalt ansøgningsskema. Du finder ansøgningen lige her. Sidste frist er fredag den 10. december.

Dansk Folkehjælp

Hvem kan søge julehjælp?
Udsatte familier på overførselsindkomst med børn under 18 år kan søge om julehjælp.

Sådan søger du
Der åbnes op for ansøgninger pr. 1. november på www.folkehjaelp.dk.

Julehjælpen

Hvem kan søge julehjælp?
Hos Julehjælpen.dk kan alle økonomisk trængte familier med børn under 18 år søge om julehjælp. Det er ikke et krav at der er tale om hjemmeboende børn, eller at man har sit barn juleaften. Vi ved, at forældre med delebørn også ønsker at holde en juleaften, selvom det ikke nødvendigvis bliver den 24. december.

Sådan søger du
Du ansøger om julehjælp via vores ansøgningsportal, ved at trykke “Søg her” på hjemmesiden. Derefter skal du udfylde alle felter i ansøgningssystemet. Når du har trykket send, behandler Julehjælpen.dk din ansøgning, og du modtager herefter en mail.

ChristmasBox_dk

Hvem kan søge julehjælp?
ChristmasBox uddeler igen i år julehjælp til familier, der står i en svær økonomisk situation. Målet er at uddele 1000 "julehjælpspakker". I år kan der søges om pakkekalender, bageboks og julegaver til børnene.

  • Pakkekalender - 24 indpakkede gaver til børn mellem 3 og 17 år.
  • Bageboks - Indeholder ingredienser til lidt julebag.
  • Julegaver - En julegave pr. barn op til 17 år.

Sådan søger du
Send en mail til kontakt@christmasbox.dk, med en kort tekst om hvad I som familie har brug for i julen 2021 og hvor mange I er i familie. Der lukkes for ansøgninger d.1 december og de godkendes modtager en mail senest d. 5 december.

      

JULEHJÆLP 2021


Julen er hjerternes fest, siger man
– men sådan er det ikke nødvendigvis for alle. Julen kan for mange være en økonomisk udfordrende tid, hvor det at få de økonomiske ender til at nå sammen er en udfordring.

Det er derfor dejligt, at mange kirker, foreninger, fonde og organisationer – lokale som landsdækkende – uddeler julehjælp til værdigt trængende.

Har du en trængt økonomi, og har du og din familie brug for støtte til at komme godt igennem julen, så er en af de oplistede julehjælpstilbud her, måske en hjælp for jer.

Det er forskelligt, hvilke krav man skal opfylde for at komme i betragtning til at modtage julehjælp. Kriterier, information om ansøgning og ansøgningsfrist fremgår af de enkelte foreningers og organisationers hjemmesider.

Har du lidt overskud i juletiden som du gerne vil dele ud af – økonomisk eller med dine hænder – så kan du vælge at støtte et eller flere af julehjælps-initiativerne.

Du kan støtte på flere måder, fx ved at tilbyde din tid som frivillig, opfylde et barns ønske fra et ønsketræ eller donere penge.

Har du mulighed for at hjælpe, kan du henvende dig enten direkte til en af de forskellige hjælpeorganisationer, eller til Frivilligcenteret, så formidler vi gerne kontakten. Skriv til gry@kontaktmellemmennesker.dk.