Har du brug for en at tale med? Og er du i tvivl om hvor du skal finde den hjælp du har brug for? Eller har du et ønske om at være frivillig – men ved måske ikke hvor du skal gå hen? Vi hjælper dig gerne med at finde vej!

Har du brug for en at tale med? Og er du i tvivl om hvor du skal finde den hjælp du har brug for?  - Eller har du et ønske om at være frivillig, men ved måske ikke hvor du skal gå hen? Kontakt mellem Mennesker hjælper dig gerne med at finde vej! Frivilligjob? Ønsker du hjælp til at finde et frivilligt arbejde – så vil vi meget guide dig vej til netop det frivillige job du drømmer om, i en forening eller ved en borger der har brug for din hjælp.
Brug for en hjælpende hånd? Har du brug for fx lektie/sproghjælp, at finde en bisidder eller en besøgsven – eller noget helt femte – så har vi stor erfaring med at finde en frivillig der kan hjælpe.
Bokser du med nogle af livets udfordringer? Har du brug for et frirum hvor der er plads til at dele det du har det svært med, og i et fællesskab hvor andre forstår din situation. Vi har flere selv-hjælps-grupper hvor ligesindede mødes i et fællesskab der støtter, og hvor man deler erfaringer og tanker.
Har du ønske om en selvhjælpsgruppe med et tema vi endnu ikke kan tilbyde, så tag meget gerne kontakt til os, og vi vil forsøge at starte en gruppe. Ring og book en aftale hos en frivillig eller ansat i Kontakt mellem Mennesker, så er du sikker på at vi har god tid til en snak med dig. Du kan gratis booke en aftale med en medarbejder eller frivillig på telefon 62 20 11 30, vi har åbent for henvendelser mandag-torsdag i tidsrummet 10-16.