Selvhjælp

SELVHJÆLP- SAMVÆR- SYDFYN.

Kontakt mellem Mennesker tilbyder løbende forskellige typer af netværks-og selvhjælpsgrupper. Her kan du møde andre i samme situation som dig, og finde et frirum med plads til at dele det der optager dig.

Vil du tale med nogle mennesker, der virkelig forstår, hvad du siger, hvad du tænker og hvad du føler? Det gør de andre deltagere i en selvhjælps-/samtalegruppe, for de har det – eller har haft det – præcis som dig. De kæmper med de samme udfordringer som du gør og sammen kan man hjælpe hinanden – og samtidig sig selv.

Delt glæde er dobbelt glæde, og delt sorg er halv sorg, er et meget rammende udtryk om der foregår i en gruppe.

Møderne opstartes af en frivillig facilitator, hvis opgave det er at skabe trygge rammer og sikre at mødernes forløb får en god start og bliver givende for alle deltagere. Det er ikke terapi eller behandling, men et medmenneskeligt forum, hvor man støtter og sparre med hinanden.

Alle møder er gratis, de foregår under fuld fortrolighed og uden registrering af nogen art,.
Gruppen er på 3-8 deltagere og mødes hver eller hver anden uge i 1 ½-2 timer. Vi starter grupper op når der er 3-4 tilmeldte. Før du skrives op til en gruppe, er det vigtigt at have en snak om dine forventninger, så du får det rette tilbud.

Vi kan også starte en gruppe om dit emne eller interesse. Har du spørgsmål? Eller har du tænkt på en at starte en gruppe så skriv til selvhjælpsmedarbejder Lene Elinor på mail til : lene@kontaktmellemmennesker.dk, eller ring/sms til Lene på tlf. 42 74 57 10, man.-tors. 10-15.

Pt har vi forespørgsel på oprettelse af grupper der omhandler:

-ADHD Cafe for kvinder der er blevet diagnosticeret sent i deres liv, vil gerne mødes hver 14. dag

-Netværksgruppe for forældre til unge, der er kommet ud i et misbrug (hash og stoffer)

-Mindre samtalegruppe for stress-, angst- og depressionsramte, oprettes løbende

Kørende grupper:

Netværksgruppe for unge transpersoner og deres pårørende.  (Er åben for tilgang).

Gruppe for kvinder der oplever fysisk eller psykisk vold i parforhold. (Er åben for tilgang).

Selvhjælp


 

NYT FRA SELVHJÆLP – SAMVÆR - SYDFYN

Der har været stor interesse på vores selvhjælpsgrupper, og det er fantastisk at så mange mennesker nu er i gang med at skabe netværk og hjælpe hinanden.

Sommeren står for døren, og det betyder at der er grupper der holder ferie og andre der fortsætter. Grupperne aftaler selv indbyrdes med deres kontaktperson hvornår gruppen mødes igen – men er du i tvivl eller har spørgsmål til dette, så er du velkommen til at ringe til vores selvhjælpsmedarbejder Lene Elinor Jørgensen på 47 74 57 10 i løbet af uge 26.

God sommer til jer alle.