PRESSEMEDDELELSE Gå dig Glad i Nyborg.

Gå dig Glad NyborgGå dig Glad i Nyborg fik sin spæde start til Frivillig Fredag i september 2017, men er nu en del af et koncept, der vokser sig stort. Nu breder idéen sig nemlig udover hele Danmark.

En Gå Dig Glad-tur er en gåtur er kendetegnet ved
  • At man ikke behøver at tilmelde sig, men blot kan dukke op,
  • At der ikke skal meldes afbud,
  • At det er gratis,
  • Altid at starte på samme tid og sted, uge efter uge, centralt i byen.

Gå dig Glad i Nyborg starter og slutter altid v. Frivilligcentret, Nørrevoldgade 63, 5800 Nyborg (Bastionen) men vi går ad mange forskellige stier og veje, beslutter vores rute på dagen.

1. tur efter sommerferien bliver tirsdag d. 7. august 2018 kl. 10

Hvis du ønsker en tur i meget roligt tempo, fordi du måske har dårlig ryg eller andet, kan du kontakte Lis, der vil prøve at matche ønskerne. Ligeledes hvis du er rollatorbruger og gerne vil finde andre at gå tur med. Du er sikkert ikke alene.

Hvis konceptet har fanget din eller din forenings interesse, enten som turleder eller med ønske om at en bestemt tur bliver sat i værk, kontakt Lis Thejls på 2461 9910 eller ring til Matilde i Frivilligcentret på 29 74 59 13.

Siden foråret 2015 har Frivilligcenter Sydfyn (Svendborg) arrangeret ugentlige gåture for interesserede borgere, der har lyst til og behov for at skabe sig nogle nye sunde vaner, men ikke finder andre motionstilbud så attraktive. Der er i Svendborg 4 ugentlige ture af forskellig længde og tempo, der er også ture på Stevns, i Ringe, i Tønder og på Als (Nordborg). Alle ture varetages af frivillige turledere, og frivilligcentrene lægger hus til en kop kaffe, så det sociale liv kan blomstre.

TrygFonden har doneret penge til Frivilligcenter Sydfyn, så projektet, kaffen og idéerne kan udbredes til hele Danmark.

Lis Thejls/projektleder
2461 9910