Få en oplevelse for livet – Bliv værtsfamilie for Kontakt mellem Menneskers 2 kommende voluntørere

Åbn dit hjem, oplev verdens mangfoldighed, og skab venskaber for livet!

Volontørerne arbejder gratis og bor hos en værtsfamilie. Værtsfamilierne tilbyder kost og logi. Lommepenge og transportudgifter dækkes af ICYE, som er den organisation vi samarbejder med.

Som værtsfamilie for en volontør, får I et stykke af verden inden for husets fire vægge.

Det er ofte i familien, at volontøren for alvor lærer om en dansk hverdag og alt der hører til – også sproget. Som værtsfamilie knytter I et bånd til et menneske som kommer med andre traditioner, et fremmed sprog og en anderledes baggrund, et bånd som ikke nødvendigvis stopper, når volontøren vender hjem.
Kontakt mellem Mennesker tager til september imod 2 voluntørere, Hanna fra tyskland og Anastasiia fra Ukraine – og vi søger en værtsfamilie til dem begge.

Hanna er allerede i Danmark, hvor hun er i praktik i et advokatfirma. Hanna har arbejdet som frivillig i flere projekter i hendes hjemby, blandt andet som hjælpelærer for yngre elever på hendes skole. Hanna er 18 år, holder af sport, natur og af at lære andre lande/kulturer at kende, og så drømmer hun om at studere jura.

Anastasiia har også erfaring som frivillig, og har været tilknyttet frivillige projekter i Ukraine og et EU-projekt i Polen. Anastasiia er 21 år, interesseret i at arbejde med PR med bæredygtighed for øje, holder af at læse, se film og at male. Anastaiia har aldrig været i Danmark før, men glæder sig til at se det hun har hørt skulle være et ekstraordinært smukt land – og så er hun ret nysgerrig på hvad det her ”hygge” dækker over.

Få en oplevelse for livet – Bliv værtsfamilie for Kontakt mellem Menneskers 2 kommende voluntørere

Kunne du og din familie have lyst til at åbne jeres hjem for et ungt menneske i en periode på 10 måneder? – så kontakt os og hør nærmere om hvordan det foregår. Ring til Susanne Juhl Paaske på 62 20 11 30, mandag-torsdag kl. 10-16.