Aktuelle frivilligjob

Har du som borger eller forening brug for at finde sociale tilbud og aktiviteter der tilbydes uden at mødes fysisk (dvs. på nettet), lavede vi under nedlukningen en liste med sådanne tilbud – du kan stadig finde listen her.

 

Leder du efter et frivilligt arbejde?

At være frivillig, og sammen i et fællesskab om en sag, kan være både motiverende og givende for dig såvel som for det fællesskab du er en del af. Og der er mange måder at være frivillig på.

I Frivilligcenteret har vi løbende flere aktuelle frivilligjob i vores mappe, alle udbydes af lokale frivillige sociale foreninger. Her er det muligt at finde forskellige typer af opgaver, såsom; koordinator, besøgsven, nabohjælp, cafemedhjælp, kassebetjening/sorteringshjælp i genbrugsbutik o.m.a.

Der findes altid et fællesskab at blive en del af!

Vi hjælper dig gerne på vej!

I Frivilligcenteret har vi et team af frivillige Vejvisere siddende klar til at hjælpe dig med at finde netop det frivilligjob du drømmer om. Har du brug for vejledning til at finde dit frivilligjob, kan du ringe og bestille tid til en gratis samtale på
6220 1130 - vi har åbent fra mandag-torsdag kl. 10-14.30.

Aktuelle frivilligjob kan også findes på Frivilligjob.dk, hvor vi løbende slår frivilligjob op for de lokale frivillige sociale foreninger. Du finder alle aktuelle frivilligjob i Svendborg via linket her.

Alle frivilligjob kan desuden ses i vores vejvisermapper i Frivilligcenteret. Du er velkommen til at komme forbi i Havnegade 3 og se om netop det frivilligjob du søger, findes her.

 

Skal vi hjælpe jeres forening med at rekruttere frivillige?

Frivilligcenter Svendborg - en del af Kontakt mellem Mennesker har løbende samtaler med borgere der ønsker at være frivillige, og vi henviser ofte og gerne ud til jer foreninger. Det er gratis at synliggøre jeres frivilligjob i vores frivilligjobmappe, på vores facebook og via os på frivilligjob.dk.

Frivilligcenteret er altid behjælpelig med råd og ideer til hvordan et godt frivilligjob-opslag kan udformes. 

En god frivilligjob-beskrivelse bør indeholde:

  • En præsentation af jeres forening/projekt med jeres formål og målgruppe.
    Lidt om hvilken type frivillig I søger – evt. om der forventes at man har særlige erfaringer, kompetencer eller kunnen.
  • En beskrivelse af den/de opgaver den frivillige vil komme til at arbejde med
  • - og naturligvis kontaktinformation til jer.

Frivilligjob-opslag mailes til gry@kontaktmellemmennesker.dk, eller ring til på 6220 1130 for en snak – vi er at træffe mandag-torsdag fra kl. 10-14.30.