Foreningsservice

Lokaleudlån til andre foreninger. Vi låner gerne Kontakt mellem Menneskers lokaler ud eller hjælper med at finde andre lokaler.

Kontorhjælp. Hjælp til PR/opslag og lån af kopimaskine.

Faglig sparring. Vi støtter nye og etablerede initiativer ved at give dem mulighed for at trække på Kontakt mellem Menneskers netværk og samarbejdspartnere. I år har i støttet Børns Voksenvenner og Multietnisk forening.

Planlægning og afholdelse af tværgående aktiviteter og kurser for foreninger. I samarbejde med Frivilligt Forum (byens sociale foreninger) søger vi midler til temadage fra Uddannelsespuljen og planlægger et årligt foreningsmarked.

Synliggørelse. Hvert år afholder Kontakt mellem Mennesker/Frivilligt Forum i samarbejde med Svendborg Kommune foreningsmarked, hvor foreningerne har mulighed for at møde hinanden og fortælle om deres forening til hele kommunen. Kontakt mellem Mennesker søger gerne flere frivillige til alle foreninger og organisationer i det Sydfynske.

Social Vejviser Vi indsamler information om alle de sociale foreninger i Svendborg, Gudme og Egebjerg og laver en samlet elektronisk oversigt, der skal gøre det lettere for borgere at finde det tilbud de har brug for. Oversigten finder du her på vores side samt Svendborg Kommunes hjemmeside.
Tilmeld din forening her, her kan du også sende rettelser til din forening.

Foreningeningsnyt
I har mulighed for som forening at annoncere arrangementer på vores hjemmeside under Foreningsnyt på opslagstavlen.

Legatbogen
Legatbogen.dk er et register over alle fonde og legater i Danmark. Her kan du og din forening nemt og effektivt søge efter fonde og legater der matcher jeres behov. Søgemaskinen er gratis at benytte, og missionen er at blive det digitale mødested, hvor de bedste ansøgere møder de rigtige fonde. Legatbogen.dk er udviklet den i samarbejde med en lang række partnere, blandt andre Augustinus Fonden, Oticon Fonden, Frederiksberg Kommune og Københavns Universitet.

Du finder legatbogen her.