Foreningsservice

Gratis lån af lokaler i Frivillighuset. Som forening eller aktivitet kan man gratis låne et lokale i Frivillighuset. Har vi ikke et lokale der passer til jeres behov, så hjælper vi jer gerne med at finde et lokale andetssteds.

Kontorhjælp. Lån af skrivebordsplads og adgang til billig kopiering.

Faglig sparring. Vi støtter nye og etablerede initiativer ved at give dem mulighed for at trække på Kontakt mellem Menneskers netværk og samarbejdspartnere. Vi tilbyder faglig sparring på dine ideer til projekter, aktiviteter og oprettelse af ny forening. Vi tilbyder desuden også sparring på hvor du som forening kan finde legater, fonde, puljer og andre tilskud, der kan søges af foreninger.

Finde frivillige til jeres forening. Vi har mange års erfaring, og god succes med, at finde frivillige til de lokale foreninger. Vi annoncerer gerne jeres frivilligjob på Frivilligjob.dk, i vores ugentlige avisannonce, på vores hjemmeside og på vores facebookside.

Planlægning og afholdelse af tværgående aktiviteter og kurser for foreninger. Kontakt mellem mennesker tilbyder kurser for foreninger, og afholder løbende tværgående netværksaktiviteter, blandt andet i samarbejde med Frivilligrådet.

Synliggørelse. Hvert år afholder Kontakt mellem Mennesker foreningsmarked, hvor foreningerne har mulighed for at møde hinanden og fortælle om deres forening til hele kommunen.

Social Vejviser Vi indsamler løbende information om de sociale foreninger i det sydfynske, og laver en samlet elektronisk oversigt, der skal gøre det lettere for borgere at finde det tilbud de har brug for. Oversigten finder du her på vores side..
Tilmeld din forening her – her kan du også sende rettelser til din forening.

Foreningsnyt. I har mulighed for som forening at annoncere arrangementer på vores hjemmeside under Foreningsnyt på opslagstavlen.