Flot donation fra Serapions Ordenen til Kontakt mellem Menneskers traditionsrige juleaften, ”Jul i Skallen”.

Flot donation fra Serapions Ordenen til Kontakt mellem Menneskers traditionsrige juleaften, ”Jul i Skallen”.

Søndag d. 11.11. overrakte Serapions Ordenen Kontakt mellem Mennesker en flot donation på 5.000,- til afvikling af ”Jul i Skallen”.

I år er det 22.ende gang at Kontakt mellem Mennesker arrangerer gammeldaws jul med alt hvad et julehjerte måtte sukke efter.
”Jul i Skallen” danner ramme for i alt 100 gæster – børn som voksne, samt et fantastisk hold på 20 frivillige – der sammen fejrer en traditionel dansk jul. Vi er taknemmelige over, at vi igen i år har mulighed for at skabe netop deres fest, med en aften der byder på hjemmelavet dansk julemiddag, julesange, dans om juletræet – og naturligvis godter og julegave til de deltagende børn.

Tak fordi I vælger at gøre en forskel.

”Jul i Skallen” kan slet ikke lade sig gøre uden al den hjælp og økonomisk støtte vi får, og denne aften er i høj grad båret af såvel de frivillige hænder der løfter, og ikke mindst, af de gavmilde donationer vi modtager fra en række sydfynske virksomheder såvel som privatpersoner.

Vores gæster juleaften betaler et symbolsk beløb (30 kr. pr. person) for at deltage – det er et vigtigt princip vi fastholder, for at den enkelte gæst oplever at få en værdig jul som gæst i Skallen.
Men billetsalget dækker reelt kun en meget lille del af hvad arrangementet koster, og
Kontakt mellem Mennesker arbejder derfor fra oktober til december på at søge sponsorater, finde frivillige og lave PR på arrangementet.
Og vi oplever heldigvis at vores henvendelse til de lokale organisationer og erhvervsdrivende bliver modtaget med forståelse, stor varme og venlige donationer.
Og det er vi umådeligt taknemmelige for. For uden jer, ingen ”Jul i Skallen”.