Vidste du, at når du donerer ting og møbler til Genbrugskontakten, Kontakt mellem Menneskers genbrugsbutik i Vestergade 92, så støtter du 100% lokalt forankrede sociale aktiviteter?

Vidste du, at når du donerer ting og møbler til Genbrugskontakten, Kontakt mellem Menneskers genbrugsbutik i Vestergade 92, så støtter du 100% lokalt forankrede sociale aktiviteter?Genbrugskontakten er mere end en genbrugsbutik – i Genbrugskontakten er der rent socialt højt til loftet, og det er vi stolte af. Mange af vores frivillige giver udtryk for, at deres indsats ikke kun giver dem selv en meningsfyldt hverdag, men at det også betyder noget at de er med til at gøre en væsentlig forskel for mange andre borgere som foreninger.

Overskuddet fra Genbrugskontakten går til ”Kontakt mellem Menneskers” aktiviteter – og det betyder, at når du donerer ting til butikken – og andre igen køber det – så er både du, og vores kunder, med til at støtte ”Kontakt mellem Menneskers” tilbud og aktiviteter.

Med midlerne har vi mulighed for at løse opgaver som; formidling af frivilligt arbejde, gratis projektarbejdsplads til foreninger, samt tilbud om vejledning og støtte til de lokale foreninger. Din støtte er desuden med til at løfte arrangementer som: Juleaften i Skallen for 100 gæster & frivillige – samt vores tilbud som Mand og mand imellem, Gå dig Glad, Regnbuecafeen dansk- og engelskundervisning – og vores mange andre tilbud til lokale borgere og foreninger.

Genbrugsting og dødsboer afhentes med venlighed. Ring 62 80 01 51 og tal med Inge. Al overskud går til Kontakt mellem Menneskers arbejde. Vi har åbent tirsdag-fredag kl. 10-17 samt hver lørdag kl. 10-13. Vi glæder os til at møde dig i Genbrugskontakten, Vestergade 92.