CFSA udbyder kursusaktiviteter til frivillige og ansatte i foreninger, frivilligcentre og landsorganisationer i hele landet

Og netop nu kan de desuden også tilbyde frivillige og ansatte i frivilligcentret samt frivillige sociale foreninger gratis pladser på to fyraftensmøder og et kommunikationsværksted.

Fyraftensmøde den 18. april 2018 i Odense: Professionalisering: En barriere eller mulighed for at få flere med i frivillige fællesskaber?

Få nye vinkler og perspektiver på frivillighed, professionalisering, inklusion og mangfoldighed i de frivillige fællesskaber. Kom til fyraftensmøde og deltag i debatten om, hvordan vi i praksis åbner foreninger og frivillige organisationer for udsatte grupper.

Fyraftensmøde den 23. april 2018 i Århus: Det Reflekterende Team – Gør-det-selv-supervision for frivillige

På dette fyraftensmøde får du en introduktion til ”Det Reflekterende Team”, som er en enkel gør-det-selv-model, som kan bruges i foreninger og frivillige organisationer, hvor behovet for supervision og sparring til frivillige er stort, men pengene små.

Kommunikationsværksted den 5. -6. maj 2018 i Middelfart: Let presset i mødet med brugerne

På dette intensive 2-dages kommunikationsværksted arbejder du med din egen kommunikation i de krævende og konfliktfyldte situationer, du kan opleve i dit frivillige arbejde med foreningens brugere. Du får træning, redskaber og hjælp fra et team af garvede skuespillere, så du bliver mere bevidst om din egen kommunikation og hvordan du kan bruge den konstruktivt i arbejdet med brugerne.

CFSA udbyder kursusaktiviteter til frivillige og ansatte i foreninger, frivilligcentre og landsorganisationer i hele landet.Har du og din forening interesse i at deltage i et eller flere af CFSAs tilbud, kontakt da kursussekretær Mie Hansen, mbh@frivillighed.dk på 66 14 60 61, tast 1 for kurser