Kvindenetværket Brug Dit Liv


Kvindenetværket Brug Dit Liv er et samarbejde mellem Kontakt mellem Mennesker og Røde Kors Svendborg – lokalt center, internationale forbindelser, rummelighed.

Overordnet hviler projektet på ”to ben”. Det ene ben fokuserer på indadvendte aktiviteter og livserfaringer, hvor man har mulighed for at lære sig selv og egne handlemuligheder at kende. Det andet ”ben” går i retning af udadvendte aktiviteter, at bidrage med noget til sin omverden. Det første projekt var et besøg af en gruppe fra det grønlandske børneværested Amarngivat i sommeren 2012. Seks børn og 3 voksne oplevede Svendborgs gæstfrihed – inklusiv et besøg med selveste Borgmester Curt Sørensen – arrangeret af vores netværk.

Der er 8 aftenmøder med emner og oplægsholdere, der bestemmes af netværkets medlemmer, ca. engang om måneden fra september til juni, samt julefrokost og sommerudflugt – som i år gik til Ærø. Og så er der flere mindre ”bobler”: en læsegruppe, malergruppe, syværksted, og ”Walk & Talk” – det vil sige gå tur og få en snak.

Der er mange forskellige mennesker og aldersgrupper i netværket.

Kom som du er!
#kvindenetværketbrugditliv
-

Vores events vil være at finde på sidens opslagstavle og sidens aktivitetskalender