Børn og unge i Svendborg ønsker sig en mentor. Er det dig?

Vil du hjælpe børn og unge med at udvikle sig i dit lokalområde? Så bliv mentor i Svendborg!

Ungdommens Røde Kors søger lige nu frivillige mentorer, som har lyst og tid til at hjælpe børn og unge i alderen 10-18 år, godt på vej. Vi oplever, at mentoring gør en kæmpe forskel for børn og unge, som har brug for en-til-en kontakt.

Hvad laver en mentor?
Mentoring handler om, at støtte et barn i at få en større tro på sig selv, så han/hun (mentee) lærer sine styrker og handlemuligheder at kende. Det kunne for eksempel være at lave lektier, gå i parken, spille spil, snakke fortroligt eller noget helt andet. Det vigtige er, at barnet oplever at have en at snakke og være sammen med. En mentor hjælper kort fortalt sin mentee med at tage de første skridt på stier, der kan virke uoverskuelige at bevæge sig ud på.

Som mentor mødes du som udgangspunkt med barnet ca. tre-fire gange om måneden.

Vi søger dig, som:

  • Er fyldt 22 år og er stabil
  • Er støttende og opmuntrende, når mentee oplever udfordringer i hverdagen.
  • Er lyttende og hjælper mentee med at sætte udfordringer i perspektiv
  • Er klar til at engagere dig til projektet i et år.
  • Er villig til at mødes med mentee, i det lokalområde, hvor han/hun bor

Interesseret?
Hvis du har lyst til at blive mentor, så send os en ansøgning, hvor du bl.a. skriver, hvorfor du har lyst til at blive mentor. mentoring@urk.dk

Vi ansætter løbende, så tøv ikke med at skrive til os!

Når du søger dette frivilligjob, giver du samtidig samtykke til, at de oplysninger, som du har givet om dig selv, kan registreres af Ungdommens Røde Kors. Registeringen er nødvendig for vurdering af din ansøgning om at blive frivillig Mentor. Din ansøgning gemmes et halvt år, hvorefter den bliver slettet. Du er bekendt med, at samtykket til enhver tid kan tilbagekaldes, hvorved Ungdommens Røde Kors forpligtes til at slette oplysningerne om dig. Du meddeler ligeledes samtykke til, at Ungdommens Røde Kors kan foretage registrering af disse oplysninger.

UNGDOMMENS RØDE KORS